Bun gasit din nou. Azi dimineatza mi-am amintit o secventa dintr-un vis avut asta noapte.
Eu in viata de zi cu zi port 2 matanii la mana stanga si o cruciulita de lemn la gat. Una din matanii si cruciulita le-am cumparat anul trecut de la Manastirea Cernica. Cealalta matanie e primita de la mama mea.
Asta noapte am visat ca matania de la Cernica parca se deteriorase si parca urma sa o pierd (sau chiar o perdusem ... nu-mi amintesc clar). In vis totusi tzin minte ca am avut o reactie gen : bine ca am cruciulitza de la Cernica si, nu e problema, ca am sa cumpar alta matanie ca sa o inlocuiesc pe cea de la Cernica.
Ce credeti ca ar vrea sa zica acest vis ? Multumesc pt orice parere.
Visul tau chiar asta inseamna : vei avea o pierdere sau o stricaciune in realitate, care te va costa bani. Daca in vis ai pastrat mataniile de la mama, in realitate vei avea succes sau o bucurie.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum