Odata am visat ca eram intr-o excursie la munte.Eram cu vreo cativa prieteni,pe care nu ii stiam.X a luat cheile de la 3 camere.Apoi mi-a dat o cheie si a spus "Tu dormi cu Rafi in camera".Am lua cheia,am zis "Ok" si am mers cu asa-zisul Rafi la camera care ne-a fost data.Totusi,am mers parca la un alt hol,teoretic am ocolit.Cred ca era plin hotelul.Am ajuns in camera,patul avea o forma ciudata,de cruce si tot isi schimba forma.Cand sa ma pun in pat(stiu,e ciudat..),vroiam sa ma pun pe o parte a crucii ,am aruncat o privire catre Rafi,si langa el era verisoara mea,amandoi cu plapuma pana la gat.Apoi,pe usa a intrat cred ca proprietarul hotelului,varamea nu a mai aparut in vis,si ne-a vorbit.Nu mai stiu ce ne-a zis.A plecat si apoi dimineata(in vis),am gasit in locul in care statuse omul acela cioburi sau bucati negre de ceva.Stiam ca e de la omul ala.In acea seara a venit iara omul acela,si dimineata iara am gasit cioburi sau ce erau acele chestii.Apoi,omul a vrut sa ma atace..si m-am trezit
Nu stiu cine erau personajele din vis,nu stiu ce erau cu chestiile alea negre...
Ce credeti ca inseamna?