Acum este Joi Sep 09, 2010 1:11 am

Scrie un subiect nouScrie un răspuns Pagina 1 din 1   [ 3 mesaje ]
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Visez case inundate
MesajScris: Sâm Iul 24, 2010 11:25 am 

Buna ziua,
In ultima perioada am tot mai multe semne ciudate :(
Eram foarte sup in vis ca nu aveam bani pt a ma putea vopsi ...si mergeam p strazi in speranta ca voi gasi ceva, undeva ( ce nu stiu ) care sa ma ajute si deodata intru intr-un coafor, din afara parea un coafor de langa serviciul meu pe care il vad zilnic trecand spre birou, si acolo era o f mare dezorganizare, ii zic unei domnisoare ca as vrea sa ma vopsesc si daca pot cumpara de la ele vopseaua si sa ma fac acasa si imi zice ca nu, sa stau ca ma vopseste ea .....iau un loc si astept ......ma uitam la ea cum o vopsea pe o alta fata si asteptam sa ma faca p mine ............asteptam si asteptam .........si ma tot uitam la oamenii din jurul meu, intrau si ieseau numai oameni care imi displaceau ( nu vreau sa fac discriminari, dar cu tiganii sunt un pic mai reticenta, am mereu o teama de ei ) .......si deodata vine domnisoara respectiva si imi spune ca ea nu ma mai poate vopsi, ca trebuie sa plece, dar ca ma va face o alta fata de la etaj , dar eu auzind ce mi-a zis am inceput sa plang si ii spuneam ca nu se poate asa ceva, ca daca mi-a zis ca ma vopseste trebuie sa ma vopseasca, ca nu are cum sa ma lase si sa plece, iar ea imi zice sa ma linistesc ca ma va vopsi o fata de la etaj si eu ii ziceam ( nu stiu de ce ) ca in niciun caz nu vreau sa fie cineva de la etaj si atunci ea imi zice " bine atunci vom merge jos la o fata de la subsol " si am fost de acord si coborand pe scari spre subsol am inceput sa vad cum era inundat ( apa era maro, tulbure, nu vedeam nimic ) si ii ziceam "uite e inundat, unde vrei sa mergem " si ea imi zicea "mergi dupa mine ' si o luam prin apa respectiva, paseam prin apa cu pasi mari .... coborand d acolo am ajuns p o straduta la fel inundata, dar noi trebuia sa ajunge la o casa din spate, casa respectiva avea un gard alb, dar pt a ajunge la ea, la fel mergeam prin apa aceea murdara, iar knd am ajuns acolo imi zice fata respectiva " uite cu cine te intalnesti ?" si deodata vad doua foste colege de liceu , f bucuroasa si ele la fel de bucuroase ca ne vedem, iar una din ele imi zice " te-am vazut si maai devreme, dar .... " vb cu ea vad ca jos la picioaele noastre era un sarpe si ii zici "ai grija Madaline sa nu calci in sarpele ala " si uitandu-ne spre sarpe el pleaca pe unde venise ea .
Eu stiu ca nu e un vis prea bun nici apa tulbure, nici sarpele :( , dar ma puteti ajuta cu mai multe informatii ?
Va multumesc

Sus

Subiectul mesajului: Re: Visez case inundate
MesajScris: Mie Iul 28, 2010 3:06 pm 
Senior Editor Moderator

Mersul la coafor semnifica un necaz, o suparare. Problema mai serioasa este subsolul inundat din vis, care semnifica sentimentul de stabilitate zdruncinata in realitate; nefiind vorba despre echilibrul fizic, ci despre stabilitatea in viata. Poate chiar tu esti o persoana schimbatoare, poate cu adevarat exista niste dezechilibre in situatia ta, de orice natura : familiala, sociala, locativa, profesionala sau sentimentala. Mai poate fi vorba despre faptul ca nu esti impacata cu Sinele tau, nu dezvolti o legatura cu laturile mai profunde ale psihicului tau sau suferi vreun blocaj, pe care il agravezi, dezvoltand legaturi externe cu persoane care, departe de a te ajuta, iti fac viata mai grea prin superficialitatea lor.

Radu Botez
Senior Editor Moderator

Imagine

Sus

Subiectul mesajului: Re: Visez case inundate
MesajScris: Mie Iul 28, 2010 10:33 pm 

S.E.M. - Radu Botez scrie:
Mersul la coafor semnifica un necaz, o suparare. Problema mai serioasa este subsolul inundat din vis, care semnifica sentimentul de stabilitate zdruncinata in realitate; nefiind vorba despre echilibrul fizic, ci despre stabilitatea in viata. Poate chiar tu esti o persoana schimbatoare, poate cu adevarat exista niste dezechilibre in situatia ta, de orice natura : familiala, sociala, locativa, profesionala sau sentimentala. Mai poate fi vorba despre faptul ca nu esti impacata cu Sinele tau, nu dezvolti o legatura cu laturile mai profunde ale psihicului tau sau suferi vreun blocaj, pe care il agravezi, dezvoltand legaturi externe cu persoane care, departe de a te ajuta, iti fac viata mai grea prin superficialitatea lor.

Radu Botez
Senior Editor Moderator

Imagine

Intr-adevar sunt intr-o perioada dificila si poate fi vorba de un dezechilibru psihic ........ din orice pb oricat de mica este izbucnesc in plans si am impresia ca nu mai ies la liman, iar cel mai mult in acest dezechelibru atarna neincrederea in mine si nemultumirea de mine insumi.
Va multumesc frumos.
O seara placuta !

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nouScrie un răspuns Pagina 1 din 1   [ 3 mesaje ]