Acum este Joi Sep 09, 2010 1:08 am

Scrie un subiect nouScrie un răspuns Pagina 1 din 1   [ 2 mesaje ]
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: stapina visului
MesajScris: Mie Apr 21, 2010 2:51 pm 

Visam...ca am un deget in plus la mina stinga si ka degetele nu erau la locurile lor,ci incurcate,iar miinile unite...
tot numaram sa vad daca nu gresesc cu ceva,si nu-mi venea a crede,eram foarte suparata fiind asemanatoare unui mutant,niste unchi de ai mei care nu-i am nu-i cunosc ma linisteau spunindu-mi ca totul e bine.Apoi m-am culcat si am inceput sa visez(in vis),si a iesit o astfel incurcatura ca eram constienta ca visez cind dormeam in vis,am ajuns intr-o lume necunoscuta plina de persoane dragute la fel necunoscute,mi-am facut cunostinta cu o fata si ne plimbam mult pe niste cimpii printre niste case parca pustii,eram doar noi doua la inceput in acea lume,si ca cum ne plimbam ne-am ratacit undeva departe si eram foarte suparate,apoi parca m-am trezit din vis si m-am culcat din nou (in vis) si am nimerit in aceeashi lume,atunci imi dadusem seama ca de cite ori o sa ma culc o sa ma visez in acea lume cu acea fata,a doua oara aveam in mina niste chibrituri si si ceva asemanator cu un boboc de trandafir,aprinzindu-le am primit o bagheta fermecata cu care puteam sa schimb orice doream,astfel am ajuns intr-un orasel,cu ajutorul baghetei,ajunsa acolo am inceput sa schimb marimea unor persoane,pe unele le-am facut sa dispara pe altele sa apara,am despartit un cuplu si i-am facut sa uite totul unul despre altul si ce-a fost intre ei,iar pe baiat l-am facut sa se indragosteasca de mine,din casele pustii am facut case marfrumoase ca niste vile,si in ele traiau niste colegi de clasa cu familiile lor,pe care ii vizitam intr-un fel,si totul era bine acolo,mai luminos ca niciodata,si toti erau fericiti,inclusiv eu avind bagheta fermecata si schimbind pe toti... :lol:

Sus

Subiectul mesajului: Re: stapina visului
MesajScris: Joi Apr 22, 2010 10:46 pm 
Senior Editor Moderator

Visul tau vorbeste despre o transformare, o schimbare care se petrece in viata ta ( visezi ca visezi ). Fata din vis este Umbra ta. Ce este Umbra ? Este o imagine de acelasi sex cu cel care viseaza si reprezinta un aspect al potentialului propriu, pe care acesta nu l-a pus niciodata in valoare. Visul tau iti atrage atentia ca urmeaza sa se schimbe ceva in viata ta, ba, chiar, este posibil sa fie mai multe schimbari ; dar, mai ales, iti atrage atentia asupra multor posibilitati si capacitati pe care tu le ai si nu le folosesti. Mai pe romaneste, esti mai puternica decat crezi tu si iti sta in putere sa faci ca aceste transformari sa fie pozitive. Toate aceste schimbari vor fi in bine si te vor ajuta sa evoluezi in mod benefic. Fiind Rac, te influenteaza fazele lunii ; fii atenta la visele pe Luna Plina si pe Luna Noua ; uita-te in „Horoscop saptamanal” de pe www.elystar.ro unde gasesti mentionate fazele lunii.

Radu Botez
Senior Editor Moderator

Imagine

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nouScrie un răspuns Pagina 1 din 1   [ 2 mesaje ]