Visam...ca am un deget in plus la mina stinga si ka degetele nu erau la locurile lor,ci incurcate,iar miinile unite...
tot numaram sa vad daca nu gresesc cu ceva,si nu-mi venea a crede,eram foarte suparata fiind asemanatoare unui mutant,niste unchi de ai mei care nu-i am nu-i cunosc ma linisteau spunindu-mi ca totul e bine.Apoi m-am culcat si am inceput sa visez(in vis),si a iesit o astfel incurcatura ca eram constienta ca visez cind dormeam in vis,am ajuns intr-o lume necunoscuta plina de persoane dragute la fel necunoscute,mi-am facut cunostinta cu o fata si ne plimbam mult pe niste cimpii printre niste case parca pustii,eram doar noi doua la inceput in acea lume,si ca cum ne plimbam ne-am ratacit undeva departe si eram foarte suparate,apoi parca m-am trezit din vis si m-am culcat din nou (in vis) si am nimerit in aceeashi lume,atunci imi dadusem seama ca de cite ori o sa ma culc o sa ma visez in acea lume cu acea fata,a doua oara aveam in mina niste chibrituri si si ceva asemanator cu un boboc de trandafir,aprinzindu-le am primit o bagheta fermecata cu care puteam sa schimb orice doream,astfel am ajuns intr-un orasel,cu ajutorul baghetei,ajunsa acolo am inceput sa schimb marimea unor persoane,pe unele le-am facut sa dispara pe altele sa apara,am despartit un cuplu si i-am facut sa uite totul unul despre altul si ce-a fost intre ei,iar pe baiat l-am facut sa se indragosteasca de mine,din casele pustii am facut case marfrumoase ca niste vile,si in ele traiau niste colegi de clasa cu familiile lor,pe care ii vizitam intr-un fel,si totul era bine acolo,mai luminos ca niciodata,si toti erau fericiti,inclusiv eu avind bagheta fermecata si schimbind pe toti...